6 persoons bungalows


Zespersoons bungalows

De gezellige vakantiebungalows Lady Marian, Bugs Bunny, Tinkelbel en Eve bieden ruimte voor zes personen. De bungalows (behalve Eve) zijn bovendien te schakelen met een achtpersoons bungalow. Je kunt er dan met veertien personen verblijven en hebt daarbij twee volledige keukens en twee woonkamers tot je beschikking. Ideaal voor een vakantie met een grotere familie of groep. Vakantiebungalow Eve heeft een afwijkende indeling en is met haar knusse opzet geschikt voor een gezelschap van zes personen met maximaal één rolstoelgebruiker. Alle bungalows beschikken over een wasmachine en wasdroger.

Hulpmiddelen 

Iedere bungalow is standaard uitgerust met twee hoog-laag bedden met Visco med decubitus preventie matrassen, een douchebrancard, een douche-toiletstoel en een passieve Mary-E tillift. In de woonkamers ligt een comfortabele zitzak met een speciale vulling. Kinderen vinden het heerlijk om er in te ontspannen en ze zijn ook te gebruiken voor een therapeutische behandeling. Lees voor meer informatie de uitgebreide omschrijving van de hulpmiddelen. 

Extra hulpmiddelen, zoals een actieve tillift, hoog/laag douchestoel of een bedbox (Oslo en Softfit) kun je gewoon bijbestellen. Heb je specifieke wensen of behoeften? Overleg het met één van onze medewerkers tijdens het maken van de reservering. We helpen je graag.

Lady Marian, Bugs Bunny en Tinkelbel

Indeling en inventaris

Woonkamer
In de eethoek staat een eettafel voor zes personen. De zithoek bestaat uit een tweezitsbank, een driezitsbank, een fauteuil, een zitzak. Er is een televisie, Blu-ray speler en een hifi-set met cd-speler. Iedere bungalow heeft een Wii-spelcomputer; de spellen en de controllers zijn gratis te leen in het MeetingPoint. Openslaande deuren naar een eigen terras.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies en bestek voor zes personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers
Vier slaapkamers met in totaal twee standaard bedden en vier hoog-laag bedden met een Visco med decubitus preventie matras. Iedere slaapkamer heeft direct toegang tot een aangepaste sanitaire ruimte. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Handdoekensets en extra bedlinnenpakketten kun je bij ons huren.

Sanitair
Er zijn twee sanitaire ruimtes die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. Er is een wasmachine en een wasdroger in de bungalow.

plattegronden als pdf: Lady Marian, Bugs Bunny en Tinkelbel

Eve

Indeling en inventaris

Woonkamer
Deze leuke bungalow heeft een gezellige zithoek met twee tweezitsbanken, twee fauteuils, een zitzak en een eettafel met zes stoelen. Er is een televisie, Blu-ray speler en een hifi-set met cd-speler. De bungalow heeft een Wii-spelcomputer; de spellen en de controllers zijn gratis te leen in het MeetingPoint. Openslaande deuren naar een eigen terras.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies en bestek voor zes personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers
Eve heeft vier slaapkamers met drie hoog-laag bedden met een Visco med decubitus preventiematras en een tweepersoonsbed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Handdoekensets en extra bedlinnenpakketten kun je bij ons huren.

Sanitair
Eve beschikt over twee sanitaire ruimtes, waarvan er een geschikt is voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. Er is een wasmachine en droger in de bungalow.

Download de plattegrond van Eve als pdf.

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09