statiegeld

Zamel statiegeld in voor Bio Vakantieoord

Alle kleine beetjes helpen

Sinds 1 juli 2021 zit er € 0,15 statiegeld op kleine plastic flessen frisdrank en water. Dit bevordert het hergebruik van plastic flessen en helpt zwerfafval te verminderen. Verkoopt jouw bedrijf deze kleine drankflesjes? Meld je dan aan als vrijwillig innamepunt en doneer het statiegeld aan het Bio Vakantieoord!

Zo werkt het

Wil je plastic flessen innemen om het statiegeld aan het Bio Vakantieoord te doneren? Ga dan naar de website van Statiegeld Nederland om jouw bedrijf te registreren. Bij de registratie wordt direct het goede doel opgegeven. Voor de inname kun je een bak aanschaffen via deze site of bij een winkel naar keuze. Statiegeld Nederland maakt, op basis van de ontvangen statiegeldflessen, de opbrengst direct over aan het goede doel. Deze betaling is eens per kwartaal. Statiegeld Nederland stelt digitaal communicatiemateriaal ter beschikking om uniform richting consument te communiceren.

Laat van je horen!

Als zoveel mogelijk bedrijven statiegeldflesjes inzamelen en doneren aan het Bio Vakantieoord, kan dat bij elkaar heel veel geld opleveren. We zijn je dankbaar als je deze moeite wilt nemen. Onze fondsenwerver Frans Wientjes hoort graag van je dat je ook statiegeld wilt inzamelen voor Bio. Mail hem op fondsenwerving@stichtingbio.nl. Hij denkt graag met je mee en je geeft ons meteen de mogelijkheid om je te bedanken!


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09