Ren mee met de Bio Sponsorloop

Laat ze voor ons lopen

En maak vakanties voor onze gezinnen mogelijk!

Biothlon

De Biothlon 2023 wordt op zaterdag 7 oktober gehouden.

De Biothlon is hét hardloop- en wandelevenement in de mooie natuur rondom het Bio Vakantieoord in Arnhem, waarmee geld wordt opgehaald om familie's een mooie vakantie te geven. Ren of wandel ook mee om deze familie's te steunen.

Biothlon 2021 – the battle

De Biothlon is hét hardloop- en wandelevenement voor het Bio Vakantieoord. Met jouw deelname maak je een fijne vakantie mogelijk voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Een vakantie op een plek met álle noodzakelijke hulpmiddelen en aanpassingen. Een vakantie in een bosrijke omgeving waar leuke activiteiten worden aangeboden voor onvergetelijke belevenissen. 

Tussen 21 mei en 3 juni rent iedereen zijn afstand naar keuze. Dit keer is er geen parcours door de Arnhemse bossen, maar bepaal je jouw eigen route. Ook al zie je de andere teams niet, je strijd wel in drie categorieën tegen elkaar: de snelste tijd, de hoogste sponsoropbrengst en de publiekslieveling.

Meedoen met een bedrijventeam

Trommel je collega’s bij elkaar, want op 8 april start de inschrijving voor de Biothlon Battle. Aanmelden kan met een team van max. 10 personen. Je kunt meedoen aan de battle voor 5 KM of 10 KM. De sponsoropbrengst én jouw sportieve prestatie houden we virtueel bij in een app.

Samen met collega’s rennen voor Bio Vakantieoord, in 2021 vanuit jouw eigen locatie.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09