Grote giften

Grote giften

Denk je aan een bijzondere schenking of een grote donatie?

Voor giften vanaf € 5.000 kan onze fondsenwerver helpen met een geefplan.

We vertellen je graag wat je mogelijkheden zijn binnen Stichting Bio. Aan de hand van gerealiseerde projecten die door andere 'grote gevers' zijn gefinancierd, kan zij uitleggen wat deze betekenen voor onze organisatie en uiteindelijk voor onze doelgroep: gezinnen met een complex gehandicapt kind.

Momenteel zijn er enkele projecten binnen Stichting Bio waarvoor dringend financiering nodig is. Bijvoorbeeld de renovatie van een aantal vakantiebungalows en ons MeetingPoint. Maar ook voor het vervangen van de electrische deuren en hulpmiddelen.

Stichting Bio is een ANBI. Dit betekent dat wij belastingvrij schenkingen kunnen ontvangen: jouw bijdrage komt volledig ten goede aan het Bio Vakantieoord. Over een optimaal belastingvoordeel kan onze fondsenwerver je uitstekend informeren. Neem contact met op. Dat kan nu.


Schenken met belastingvoordeel

Je gift is fiscaal aftrekbaar!

Nalatenschap

Jouw toegift is van levensbelang

Adopteer een bungalow

en maak nog mooiere vakanties mogelijk

Maak ook een vakantie mogelijk

Met jouw hulp maken we vakanties mogelijk voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Op ons volledig aangepaste vakantiepark kunnen zij tegen een betaalbare prijs genieten van een heerlijke vakantie samen. Als geen ander weten wij hoe zwaar de zorg is voor een kind met een beperking en hoe belangrijk het voor deze gezinnen is om met elkaar te kunnen ontspannen in een veilige omgeving.

Bij het Bio Vakantieoord zijn alle noodzakelijke hulpmiddelen standaard aanwezig en kunnen gehandicapte kinderen met hun ouders, broertjes en zusjes gebruik maken van onze unieke aangepaste faciliteiten zoals het zwembad, de bioscoop, de manege, de snoezelruimte en het belevingsbos. Bij Bio kan ieder gezin op eigen wijze genieten van een droomvakantie!

Het onderhoud en de aanschaf van de aangepaste faciliteiten en noodzakelijke hulpmiddelen maken een aangepaste vakantie enorm kostbaar. Dankzij giften en donaties kunnen wij deze vakanties tegen een betaalbare prijs aanbieden.

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09