NRC

Bio Vakantieoord

Op vakantie ben ik onbeperkt mezelf!

Samen op vakantie. Dat kan bij Bio.

Het Bio Vakantieoord is hét vakantiepark waar alle kinderen veilig met elkaar kunnen spelen en lol maken. Een plek waar ouders elkaar ontmoeten, lief en leed delen, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap. Voor veel gezinnen is het Bio Vakantieoord de enige plek waar ze met elkaar op vakantie kunnen zijn. Maar om deze mogelijkheid betaalbaar te houden, is jouw hulp hard nodig!

Ja, ik help om een vakantie bij Bio Vakantieoord betaalbaar te houden!

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die je met ons deelt. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Ieder gehandicapt kind verdient een droomvakantie

Een weekje erop uitgaan is voor gezinnen met een complex gehandicapt kind niet vanzelfsprekend. Ze zijn immers altijd - 24/7 - afhankelijk van de juiste zorg, hulpmiddelen en een aangepaste omgeving. Het Bio Vakantieoord heeft álle voorzieningen 'in huis' voor een fijne vakantie.
Bovendien is er een manege, een zwembad, een bioscoop en zijn er tal van speeltoestellen: alles volledig toegespitst op de beperkingen van het kind.
Een professioneel, gastvrij team staat voor hen klaar met originele, gezellige en uitdagende activiteiten.

Bio weet hoe graag ook gezinnen met een gehandicapt kind op vakantie willen. En hoe nodig dit is. Tijdens een verblijf bij Bio is de handicap van hun kind eens even niet leidend in hun leven. Sámen kunnen zij, dankzij alle aanpassingen in het park, de faciliteiten op maat en de aanwezige hulpmiddelen in en rond de vakantiewoningen, genieten van een ontspannen vakantie in een natuurlijke omgeving.

Wij hanteren een prijsbeleid dat is afgestemd op de financiële draagkracht van onze vakantiegasten. Het Bio Vakantieoord brengt slechts 30% van de prijs in rekening bij de gasten. Daarnaast zijn we afhankelijk van giften en donaties.

Om de vakantie voor hen betaalbaar te houden, is jouw hulp nodig. Help je mee?

NRC

Dankzij de steun van het NRC Media is deze publicatie tot stand gekomen. Na het verschijnen van de papieren versie verschijnt er ook nog een online campagne, die herhaald wordt in december.
Waarvoor wij ontzettend dankbaar zijn.

NRC Media koos dit jaar 4 goede doelen, waaronder het Bio Vakantieoord om te steunen. Door aan hun abonnees te vragen wat zij tijdens hun afwezigheid wilden. Als ze geen krant wensten te ontvangen, steunden ze daarmee het Bio Vakantieoord, Edukans, Alzheimer Nederland en de Vogelbescherming.

Dankjewel abonnees NRC dat u op deze wijze ons gesteund heeft.

Bio Manege

Wij geloven in paardenkracht

Op de Bio Manege bij het Bio Vakantieoord in Arnhem bieden wij kinderen en volwassenen met een handicap de mogelijkheid om paard te rijden. Dankzij de speciaal opgeleide instructeurs en de vele hulpmiddelen is het op de Bio Manege ook voor ernstig gehandicapten mogelijk de ontspannende en therapeutische werking van het paardrijden te ervaren.
Meer weten over onze manege?


Wat we doen

vakantie, paardrijden, esports, rennen, symposia en gala's

Steun ons

zonder jouw hulp is dit allemaal niet mogelijk
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09