Werken bij Bio


Activiteitenbegeleider voor het Bio-animatieteam

Animatieteam parachute.JPG

Vind jij het leuk nét dat beetje extra toe te voegen aan iemands vakantie? Werk jij graag met mensen en vind je het leuk om lekker gek te doen? Dan is het Bio Vakantieoord op zoek naar jou!

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark in Arnhem voor gezinnen met een kind met een meervoudige handicap. Door een volledig aangepast vakantiepark te bieden maken wij ook voor hen een geweldige vakantie mogelijk, inclusief animatieteam in de vakanties!

Als activiteitenbegeleider bij het Bio Vakantieoord ben jij, samen met de rest van je team, verantwoordelijk voor het invullen en uitvoeren van het animatieprogramma en draag je zo bij aan de vakanties van onze gasten. Het animatieprogramma van het Bio Vakantieoord is er voor het hele gezin. Dus voor de kinderen met een beperking, maar óók voor hun ouders en broertjes en zusjes zonder beperking. Om een leuk programma op te stellen dat aansluit bij ieders interesses en behoeftes, is de nodige creativiteit nodig. Bij Bio kan iedereen op zijn eigen manier meedoen.

Het Bio Vakantieoord is daarom op zoek naar:

Creatieve, actieve en zorgzame activiteitenbegeleiders

die de activiteiten voor de vakantiegasten bedenken, organiseren en begeleiden.

Wat vragen we van je:

 • Je kunt omgaan met kinderen (met of zonder beperking).
 • Je straalt gastvrijheid en plezier uit.
 • Je hebt leuke ideeën voor activiteiten en kan deze zelf uitwerken en uitvoeren.
 • Je bent in staat samen te werken in een team.
 • Je bent minimaal een week beschikbaar (je verblijft van vrijdag t/m vrijdag op het vakantiepark).
 • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat bieden we je:

 • Plezier en een leuke uitdaging.
 • Een enthousiast team van vrijwilligers waarmee je er samen voor zorgt dat gezinnen met kinderen met een beperking van hun vakantie genieten.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Begeleiding en training.
 • Een verblijfplaats op het vakantiepark.
 • Budget voor eten en drinken.

Een week waarin je grenzen verlegt, creatief denkt, uitdagingen aangaat, hard lacht, enorm geniet en plezier maakt. Een week waarin je de mooie dingen van kinderen met of zonder een beperking (nog meer) leert zien. Een week die je lang bij zal blijven. Stagiair Anne, eerstejaars student Creatieve Therapie

Mogelijkheden in de zomervakantie 2021

In de zomervakantie van 2021 zal er elke week een nieuw animatieteam zijn die activiteiten verzorgt. De animatieteams verblijven op het Bio Vakantieoord om op die manier ook een band op te kunnen bouwen met onze gasten en verzorgen de gehele week activiteiten.

Vind jij het leuk deze uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op met Bieke Rasenberg door te mailen naar vrijwilligers@stichtingbio.nl of bel: 026-4838211

Let op: Binnen veel opleidingen is het mogelijk om dit vrijwilligerswerk in te zetten voor vrije studiepunten of als bewijslast binnen je portfolio. Wil je weten of dit voor jouw opleiding geldt? Neem dan contact op met je studieloopbaanbegeleider.

Voor de volgende week is het Bio Vakantieoord nog op zoek naar activiteitenbegeleiders.

Vakantie

Weeknummer

Startdag

Einddag

Zomervakantie '21

30

Vrijdag 23 juli 2021

Vrijdag 30 juli 2021

Het is een echte aanrader om lid te worden van het animatieteam bij Bio. In alle vrijheid kun je hier een schat aan ervaring opdoen. En je krijgt er ook nog iets anders moois voor terug: de lach van een kind, dat blij wordt van jouw aandacht. Daarom vind ik ook mijn zesde keer een groot succes. Met dank aan de kinderen. Vrijwilliger Petra. Vierdejaars student Psychologie

« Terug

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09