Jurgen Rooijackers: Een onmisbare schakel bij Bio Vakantieoord

Jurgen Rooijackers Coördinator ICT en PO (1).jpgFreitag 14 Juni 2024 17:15

Jurgen Rooijackers werkt al ruim 22 jaar bij Bio Vakantieoord en is inmiddels dé ICT-coördinator van de organisatie. Met zijn gedrevenheid en expertise draagt hij dagelijks bij aan het succes en de continuïteit van het vakantiepark. Jurgen speelt een cruciale rol in o.a. het beheer en onderhoud van de ICT-systemen en alle bedrijfsprocessen die essentieel zijn voor het functioneren van Bio Vakantieoord. En volgens Jurgen was hiervoor een geïntegreerd en gebruiksvriendelijk systeem nodig.
Het Procurios-platform kwam als winnaar uit de bus, vooral vanwege de integratie van CRM, donaties en de website in één applicatie.
Voor Jurgen was de koppeling van donaties aan de website een doorslaggevende factor. Met Procurios kunnen donateurs eenvoudig via de website een gift overmaken, die direct in het systeem wordt geregistreerd zonder extra handelingen. Dit proces is cruciaal om donateurs niet te verliezen. Bovendien biedt Procurios een eenduidige manier van relatiebeheer, wat essentieel is voor fondsenwerving.
Tijdens de overstap van Excel naar Procurios, voerde Bio Vakantieoord een grote opschoonactie uit van haar data, wat de kwaliteit van de data in het systeem verbeterde. Procurios bouwde ook de mogelijkheid om donaties in natura te registreren, een functionaliteit die nu ook andere gebruikers ten goede komt.
𝐋𝐞𝐞𝐬 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐥𝐥𝐞𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐧𝐭𝐯𝐞𝐫𝐡𝐚𝐚𝐥 𝐯𝐚𝐧 𝐁𝐢𝐨 𝐕𝐚𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞𝐨𝐨𝐫𝐝 𝐞𝐧 𝐉𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧 𝐑𝐨𝐨𝐢𝐣𝐚𝐜𝐤𝐞𝐫𝐬 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐛𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐨𝐬.
https://lnkd.in/eQXS_2sf

Jurgen op website Procurios

« Zurück

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09