Kamperen bij Bio Vakantieoord

Kamperen zonder beperkingen

Geniet van een luxe kampeerervaring op de Veluwe! In de bosrand van het BioBos zijn zes glamping kampeertenten gerealiseerd, uiteraard mét aanpassingen. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten en gemakken van het Bio Vakantieoord, maar begeeft je toch midden in de natuur. De hertjes, eekhoorntjes en konijntjes en vogels zorgen voor het echte outdoor gevoel!

Het kampeerseizoen voor 2024: vanaf de meivakantie tot en met oktober.

Prijslijst huur glampingenten: https://www.biovakantieoord.nl/nl/op-vakantie/tarieven-en-acties/tarieven-en-acties

Plattegrond en foto's

Indeling en inventaris

De luxe kampeertent biedt plaats aan vijf personen en is voorzien van alle gemakken. De tent staat op 40cm hoogte; een breed plankier van 1.2 m breed geeft toegang tot het vlonder met luifel. In de tent is ruimte voor één rolstoel. 

Keuken en woonkamer

De keuken is uitgerust met een inventaris voor vijf personen. Er is een grote koelkast en een inductiekookplaat. De zithoek beschikt over een ruime loungebank. Aan het plafond van de tent hangt een warmte lamp om zo nodig wat bij te verwarmen. De tent is uitgerust met internet en een TV. Onder de luifel staat een grote eettafel. 

Slaapvertrekken

Er zijn twee slaapvertrekken: De ene kamer heeft een heel hoog bed met haaks daaronder een electrisch/hooglaagbed. De andere kamer beschikt over een twijfelaar met daarboven nog een 1-persoonsbed. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. 

CloudCuddle: Overal veilig slapen: ook als je kind een beperking heeft. 

De CloudCuddle bedtent is speciaal ontwikkeld om een kind met een beperking overal veilig te laten slapen. Op dit moment beschikt het Bio Vakantieoord over één CloudCuddle bedtent die geschikt is om te gebruiken in het hoog-laag bed in de glampingtent. Mocht je er gebruik van willen maken, laat het ons dan weten, dan wordt hij klaargezet. Voor het gebruik van de CloudCuddle bedtent in onze glampingtent worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wil je meer weten over de CloudCuddle dan verwijzen we u graag naar de website CloudCuddle bedtent - gehandicapt kind: overal veilig slapen ...

Cloud Cuddle 1 Cloud Cuddle 2

Badkamer

De volledig uitgeruste badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet met beugels. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de badkamers in het zwembad of het Ketelhuis. Daar kun je gebruik maken van een douchebrancard, een tillift of een toiletstoel.

Download een plattegrond van de tenten hier (pdf)


Preise, Informationen und Kontakt

Kriterien für das Bio Holiday Resort

Für wen ist das Bio Holiday Resort gedacht?

Angepasste Ferienhäuser

hier das Angebot ansehen
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09