Nieuwe beweegbare zwembadvloer van Tieleman Zwembadtechniek voor Bio

video afbeelding.jpgMontag 29 Januar 2024

Tieleman Zwembadtechniek vervangt ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ด๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜‡๐˜„๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ Bio Vakantieoord.
๐—ฆ๐—น๐—ถ๐—บ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป, ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป
‘๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜‡๐˜„๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฑ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐˜„๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป. ๐—›๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐˜‚๐—ป ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—•๐—ถ๐—ผ ๐—ฉ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ผ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฑ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—น๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ.’
Marijn en Vincent Tieleman staan aan het roer van Tieleman Zwembadtechniek. Al ruim een halve eeuw ontwikkelt het bedrijf slimme zwembadoplossingen: van beweegbare zwembadvloeren, liften en hydrotherapie tot toepassingen die de waterkwaliteit waarborgen. Partijen over de hele wereld profiteren van innovaties die de Europese normen overtreffen: ziekenhuizen, zorginstellingen, particulieren, (olympische) wedstrijdbaden en hotels.
๐—š๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ป
Tieleman voert elk project in eigen beheer uit: van de allereerste technische tekeningen tot de uiteindelijke installatie en het onderhoud. Ook bij Bio Vakantieoord. De oude zwembadvloer was na vijfentwintig jaar aan vervanging toe. Sinds een aantal maanden ligt er een fonkelnieuwe beweegbare vloer, met een veilige toplaag om uitglijders te voorkomen. Tijdens de installatie nam Koen van Swaemen, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Tieleman, een kijkje bij Bio:
’Marijn en Vincent hebben een stevige relatie met Bio, al jaren. Zakelijk en persoonlijk, door diverse sponsoracties. Zoals een handbike battle of sponsorloop. Bio is en blijft een geweldige organisatie. Prachtig om te zien hoe kids op en top kunnen genieten in dit veilige zwembad, waaraan Tieleman al zo’n 25 jaar een mooie bijdrage levert.’
๐—š๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป
Het familiebedrijf bestaat sinds 1970 en is middelgroot, maar het heeft een aantal zeer getalenteerde mensen aan boord. Bovendien werkt Tieleman actief aan de online zichtbaarheid om hun innovatieve product beter in de wereldmarkt te positioneren. En dat werkt, verklaart Koen van Swaemen:
‘We zijn al internationaal actief. Zoals met de installatie van een beweegbare vloer in een wedstrijdbad in Noorwegen, waardoor ook de allerkleinsten kunnen presteren. Maar sinds kort weet echt de hele wereld ons te vinden. Het posten van een spraakmakende video van een project in Engeland (goed voor 14 miljoen views voornamelijk uit de VS) zorgde voor een grote toename van aanvragen voor veilige beweegbare vloeren in privézwembaden. Je kunt dus met gemak stellen, dat Tieleman zelf ook volop in beweging is.’
๐—ฉ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜… ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„
• Nieuwe beweegbare zwembadvloer 14 x 7 meter
• Duurzamer door innovatieve techniek
• Platformlift voor rolstoelgebruikers
• Veilige zwembadtrap
De beweegbare zwembadvloer kon gerealiseerd worden dankzij de financiële steun van de Stichting Edwin Bouw Fonds en Rijk Zwaan.
Nog een paar links die de moeite waard zijn van het bekijken: (aangeleverd door Tieleman Zwembadtechniek):

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09