IMI Aero-Dynamiek bij Bio Vakantieoord

Eindtekst video.jpgDienstag 27 Juni 2023

๐ˆ๐Œ๐ˆ ๐€๐ž๐ซ๐จ-๐ƒ๐ฒ๐ง๐š๐ฆ๐ข๐ž๐ค ๐›๐ข๐ฃ ๐๐ข๐จ ๐•๐š๐ค๐š๐ง๐ญ๐ข๐ž๐จ๐จ๐ซ๐

๐•๐ž๐ฅ๐ž ๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ง ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค ๐ฉ๐ฅ๐ฎ๐ฌ ๐ž๐ž๐ง ๐œ๐ก๐ž๐ช๐ฎ๐ž ๐ฏ๐š๐ง € 2.500,- ๐š๐ฅ๐ฌ ๐›๐ข๐ฃ๐๐ซ๐š๐ ๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ญ๐ซ๐š๐ฆ๐ฉ๐จ๐ฅ๐ข๐ง๐ž๐ฌ!

Schone lucht is gezonde lucht. Dat weten ze bij IMI Aero-Dynamiek maar al te goed. In het dagelijks leven creëert en verzorgt dit van oorsprong Nederlandse bedrijf met veel passie en succes duurzame, energiezuinige en comfortabele werkomgevingen. Afgelopen vrijdag 23 juni gingen meer dan zestig medewerkers enthousiast aan de slag bij het Bio Vakantieoord voor hun jaarlijkse IMI WAY DAY. Om iets terug te doen voor de samenleving. En dan ben je bij Bio aan het juiste adres. Er valt altijd veel te klussen. Net als vorig jaar stak iedereen de handen uit de mouwen. Ondanks de hitte, werkte iedereen keihard. Respect hoor. Variërend van het opknappen van meerdere speeltoestellen, hardhouten banken beitsen en de Pipowagen van Bio schilderen. Weliswaar doen de mensen van IMI Aero-Dynamiek het graag, maar het blijft bijzonder om te zien hoe betrokkenheid zich vertaalt in tastbare ondersteuning. Echt geweldig. En meteen aan het begin van de dag kreeg Frans Wientjes uit handen van Lennaert de Bokx, directeur IMI Aero-Dynamiek, een cheque van € 2.500,-- overhandigd als bijdrage voor onze trampolines. Heel veel dank TEAM IMI Aero-Dynamiek en tot volgend jaar!

De video is een korte compilatie van hoe de dag eruit zag!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09