Steun het Bio Vakantieoord

Steun Bio Vakantieoord

De plek voor gezinnen met een gehandicapt kind

Doneer jij een stukje vakantiegeluk?

Waarschijnlijk heb jij de naam Bio Vakantieoord wel eens voorbij zien komen, het vakantiepark waar we in 2021 €25.000,- voor ophaalden. Ook helpt een groot aantal leden elk jaar mee tijdens het Bio’s prestigieuze benefietgala Soirée.

Je kunt Bio al steunen door 1 euro te doneren. Zo kunnen we de vakanties voor gezinnen met een gehandicapt kind betaalbaar houden en tegelijkertijd alle aanpassingen en activiteiten bieden die zorgen voor een onvergetelijke tijd.

Dankzij hulp en donaties houden we ons vakantieoord toegankelijk voor gezinnen met een kleine portemonnee.

Bij Bio telt namelijk elk kind evenveel mee, en daarom telt elke euro. Zet jij je in voor het plezier van onze bijzondere doelgroep? 

Doneer Nu

Meer over het Bio Vakantieoord

Een weekje erop uitgaan is voor gezinnen met een complex gehandicapt kind niet vanzelfsprekend. Ze zijn immers altijd - 24/7 - afhankelijk van de juiste zorg, hulpmiddelen en een aangepaste omgeving. Het Bio Vakantieoord heeft álle voorzieningen 'in huis' voor een fijne vakantie. Bovendien is er een manege, een zwembad, een bioscoop en zijn er tal van speeltoestellen: alles volledig toegespitst op de beperkingen van het kind. Een professioneel, gastvrij team staat voor hen klaar met originele, gezellige en uitdagende activiteiten. Het park hanteert een prijsbeleid dat is afgestemd op de financiële draagkracht van de vakantiegasten. Het Bio Vakantieoord brengt slechts 30% van de prijs in rekening bij de gasten. Daarnaast zijn ze afhankelijk van giften en donaties.


Unterstützen Sie uns

ohne Ihre Hilfe wäre dies alles nicht möglich

Wat we doen

vakantie, paardrijden, esports, rennen, symposia en gala's
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09