Heerenstraat

Samen kunnen we meer

Voor hen is vakantie niet vanzelfsprekend

Heerenstraat Theater steunt Bio Vakantieoord

Als geen ander weet het Bio Vakantieoord hoe het leven met een ernstig gehandicapt kind eruitziet. En Bio begrijpt met welke zorgen ouders kampen. De beperkingen van hun kind staan centraal in hun leven.

Altijd, 24/7, is er die praktische, medische en emotionele zorg. U kunt het zich voorstellen: dit legt een grote druk op het gezin.

"Het Bio Vakantieoord is dé plek waar ons gezin in een ontspannen sfeer samen kan zijn."

Iedereen heeft het nodig om af en toe te ontsnappen aan de dagelijkse stress en beslommeringen. Even ontladen in een andere omgeving en met elkaar plezier maken is nodig voor ieder mens. En juíst voor hen voor wie dit lastig te organiseren is.

Bio Vakantieoord maakt een fijne vakantie mogelijk voor gezinnen met een ernstig gehandicapt kind. Een vakantie waarin de dagelijkse complexe beperkingen even niet leidend zijn. Een vakantie op een plek met álle benodigde hulpmiddelen en aanpassingen. Een vakantie in een natuurlijke bosrijke omgeving waar activiteiten worden aangeboden voor onvergetelijke belevenissen. Een betaalbare vakantie. Samen, met het hele gezin.

Zonder jouw hulp is dit niet mogelijk

Samen op vakantie. Dat kan bij Bio.
Help jij een gehandicapt kind en zijn gezin?


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09