Oranjebal Ede 2023 met Koninklijke opbrengst van € 70.000,-- voor Bio Vakantieoord

Frans Wientjes ontvangt cheque Oranjebal Ede 2023.jpgFreitag 28 April 2023 14:51

Trots, dankbaar en heel tevreden. Zo kun je het gevoel rond het spetterende Oranjebal in Ede tijdens Koningsnacht, 26 april jl. samenvatten. Aan het eind van ‘de nacht’ werd er een bedrag van 70.000 euro op spectaculaire wijze onthuld. 𝗗𝗲 𝗹𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗹𝗲 𝗥𝗼𝗻𝗱𝗲 𝗧𝗮𝗳𝗲𝗹 𝟳𝟴, 𝗱𝗲 𝗠𝗮𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗢𝗿𝗮𝗻𝗷𝗲𝗵𝗮𝗿𝘁, zijn ruimschoots geslaagd in hun doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor 𝗕𝗶𝗼𝗩𝗮𝗸𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲𝗼𝗼𝗿𝗱.

Het was een feest voor het oog, waar ondernemend Ede acte de présence was en gul gaf voor het Bio Vakantieoord. Het doel was om gezinnen met een kind met een handicap een fijne vakantie bij Bio te gunnen.

De tiende editie van het prestigieuze Oranjebal op Koningsnacht 26 april was een daverend succes in één van de prachtige zalen van Pathé Ede: spetterende optredens, heerlijk eten plus drinken en alleen maar gulle sponsoren. Die hadden voor hun aanwezigheid al flink gedoneerd en deden er tijdens de veiling nog een schepje erbovenop. Zo ging de kavel één vakantieweek op het Bio Vakantieoord er 8x uit.

De totale gift van € 70.000 zal op volgende wijze besteed worden:

  • € 40.000 zal besteed worden aan de sponsorvakanties bij het Bio Vakantieoord. En hiervan zullen we zorgen dat minstens € 20.000 besteed wordt aan gezinnen uit de gemeente Ede en directe omgeving en € 20.000 gaat in het algemene sponsorvakantie fonds van het Bio Vakantieoord.
  • € 15.000 zal besteed worden aan de sponsorruiters op onze Bio Manege. Hierbij zorgen we dat € 10.000 besteed wordt aan sponsorruiters uit de gemeente Ede en directe omgeving en € 5.000 gaat in het algemene sponsorruiter fonds.
  • € 15.000 wordt besteed aan het fonds voor Bio-manegelessen in zijn algemeenheid. Want om onze lessen betaalbaar te houden, hebben we besloten om de prijzen voor 2023 te bevriezen. Om de inflatie te dekken, halen we de extra kosten die we nodig hebben uit sponsor- en donatiegelden.

Frans Wientjes, directeur Bio Vakantieoord: “𝙊𝙣𝙯𝙚 𝙙𝙖𝙣𝙠 𝙞𝙨 𝙚𝙣𝙤𝙧𝙢 𝙜𝙧𝙤𝙤𝙩 𝙚𝙣 𝙬𝙚 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙙𝙚 𝙢𝙖𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙍𝙤𝙣𝙙𝙚 𝙏𝙖𝙛𝙚𝙡 𝙀𝙙𝙚 𝙤𝙣𝙩𝙯𝙚𝙩𝙩𝙚𝙣𝙙 𝙙𝙖𝙣𝙠𝙗𝙖𝙖𝙧. 𝘿𝙚𝙯𝙚 𝙤𝙥𝙗𝙧𝙚𝙣𝙜𝙨𝙩 𝙞𝙨 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙬𝙚𝙡𝙙𝙞𝙜𝙚𝙣𝙙 𝙚𝙣 𝙝𝙞𝙚𝙧𝙢𝙚𝙚 𝙠𝙪𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙬𝙚 𝙚𝙘𝙝𝙩 𝙚𝙚𝙣 𝙫𝙚𝙧𝙨𝙘𝙝𝙞𝙡 𝙢𝙖𝙠𝙚𝙣. 𝘿𝙞𝙩 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙝𝙩𝙞𝙜𝙚 𝙜𝙚𝙗𝙖𝙖𝙧 𝙯𝙪𝙡𝙡𝙚𝙣 𝙬𝙚 𝙙𝙖𝙣 𝙤𝙤𝙠 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙨𝙣𝙚𝙡 𝙫𝙚𝙧𝙜𝙚𝙩𝙚𝙣”.

Bio Team met cheque

« Zurück

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09