Aangepaste vakantiebungalow Nemo


Bungalow Nemo

Aangepaste vakantiewoning Nemo

Nemo is een luxe, zeer ruime gezellige bungalow, geschikt voor 14 personen. Deze volledig aangepaste vakantiewoning heeft veel eenpersoonskamers en een eigen inpandige snoezelruimte. Nemo is ideaal voor grote groepen met meerdere kinderen met een (complexe) handicap.  

Hulpmiddelen

  • Nemo heeft 7 hoog/laag bedden met Visco decubitus preventie matrassen, 2 douche-badwagens, een douche-toiletstoel en 2 passieve Mary-E tilliften met kanteljuk en kliksysteem.
  • In de woonkamer liggen twee speciale vormvaste zitzakken. Fijn om in te ontspannen en om te gebruiken bij therapie.
  • Creëer je eigen sfeer met de mooie wolkenlampen in Nemo! Je kunt ze instellen in de kleur die je prettig vindt.
  • Natuurlijk kun je extra hulpmiddelen bestellen bij je reservering, zoals bedboxen (Oslo en Softfit), een actieve tillift en hoog/laag douchestoelen. Heb je specifieke wensen of behoeften? Overleg dit met onze medewerkers bij je boeking. Ze helpen je graag!

Indeling en inventaris

Woonkamer
Zithoek met 3 tweezitsbanken en een fauteuil, 2 eettafels met 14 stoelen en 2 zitzakken. Een televisie met digitenne, blu-ray speler en Wii spelcomputer; hifi-set met cd-speler. Openslaande deuren naar eigen je terras en een eigen snoezelruimte.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, 2 koelkasten (waarvan één met vriesvak), servies en bestek voor 14 personen.

Slaapkamers
12 slaapkamers met 5 standaard bedden; 7 hoog/laag bedden met een Visco decubitus preventie matras en twee stapelbedden. De bedden staan opgemaakt voor je klaar. Handdoekensets en extra lakenpaketten zijn bij ons te huur. Bestel deze vooraf of tijdens je verblijf in het MeetingPoint.

(In deze bungalow kunnen de bedden niet worden verplaatst, op verzoek zetten wij een extra hoog-laagbed in de woonkamer. Eén slaapkamer heeft een eigen douche.)

Sanitair
Er zijn drie sanitaire ruimtes geschikt voor hen die een rolstoel en/of een douche-badwagen gebruiken. Nemo heeft een eigen wasmachine en wasdroger.

Download de plattegrond van Nemo hier.

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09