8 persoons-bungalows


Aangepaste vakantiewoningen voor 8 personen

Het Bio Vakantieoord heeft drie, zeer ruime, gezellige vakantiebungalows voor 8 personen. Deze vakantiewoningen zijn ieder te schakelen met een 6-persoonsbungalow. Ideaal voor als je met een grote groep komt. Je hebt dan twee volledige keukens en twee woonkamers tot je beschikking.

Hulpmiddelen

  • De slaapkamers hebben ieder een directe toegang tot een ruime aangepaste sanitaire ruimte en zijn voorzien van 4 hoog-laag bedden met Visco decubitus preventie matrassen, 1 douche-badwagen, 1 douche-toiletstoel en een passieve Mary-E of Lina 9600 tillift.
  • In de woonkamers ligt een comfortabele zitzak. Je kind kan hierop lekker vrij ontspannen maar het is ook goed te gebruiken bij een therapeutische behandeling.
  • Natuurlijk kun je extra hulpmiddelen bij ons bestellen. Bijvoorbeeld bedboxen (Oslo en Softfit), een actieve tillift en hoog/laag douchestoelen. Heb je specifieke wensen? Overleg het met onze medewerkers bij je boeking. Zij helpen je graag!

Indeling en inventaris

Woonkamer
Zithoek met 1 tweezitsbank, 1 driezitsbank, 1 fauteuil, 2 zitzakken, 1 eettafel met 8 stoelen TV met digitenne, blu-ray speler en hifi-set met cd-speler. Iedere bungalow heeft een WII-spelcomputer staan, de spellen en de controllers kunt u gratis lenen in het MeetingPoint. Openslaande deuren naar je eigen terras.

Keuken
Complete moderne keuken met kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies en bestek voor 8 personen. Neem je je eigen keukenlinnen mee?

Slaapkamers
5 slaapkamers met 4 standaard bedden; 4 hoog-laag bedden met een Visco decubitus preventie matras.
De bedden liggen opgemaakt voor je klaar. Handdoekensets en extra lakenpaketten kun je bij ons huren.

Sanitair
Twee ruime sanitaire ruimtes geschikt voor rolstoelgebruikers en het gebruik van een douche-badwagen. Een wasmachine en een wasdroger vind je elders op het park.

Aangepaste vakantiebungalow 8 personen:

Download de plattegrond van Robin Hood hier.
Download de plattegrond van Woody Woodpecker hier.
Download de plattegrond van Peter Pan hier.

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09