Biothlon

Bio Vakantieoord en Stichting Gehandicapte Kind

trekken samen erop uit op 25 mei 2024!

Bio Vakantieoord Biothlon Battle 2023 gaat dit jaar helaas niet door!

Uiteraard tot grote teleurstelling van Frans Wientjes, directeur van Bio Vakantieoord: ’Ik vind het ontzettend jammer voor de enthousiastelingen, die zich al hadden opgegeven. Natuurlijk krijgen zij het inschrijfgeld terug. Het aantal aanmeldingen bleef beduidend achter met de vorige edities met nog krap een maand te gaan. Dan kun je beter met een goed plan B komen, dan op het laatste moment de boel afblazen en zo de schade  beperken.’

Maar niet getreurd. Je kan Bio Vakantieoord toch steunen door mee te doen met de Mega Wandel Marathon van Stichting Het Gehandicpate Kind op 24 mei 2023

Bio Vakantieoord en Stichting het Gehandicapte Kind trekken er samen op uit!

Elke kilometer telt

Een geweldig wandelevenement als alternatief voor de Biothlon. Dat is de inzet van Stichting het Gehandicapte kind en Bio Vakantieoord. Op die manier kunnen bedrijven, organisaties en allerlei individuele deelnemers toch een sportieve uitdaging aangaan. En kinderen met een handicap een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Meedoen is dus niet alleen erg leuk, maar ook ontzettend belangrijk. En omdat dit Bio Vakantieoord’s 1e jaar is als projectpartner van Stichting Het Gehandicapte Kind, gaat maar liefst 75 procent van het opgehaalde geld van Team Bio Vakantieoord, naar het Bio Vakantieoord. De overige 25 procent gebruikt Stichting Het Gehandicapte Kind voor de eigen projecten, zodat kinderen met een handicap kunnen meedoen in de speeltuin, bij de sportclub en op school. Nog een extraatje: de ‘Bio wandelaars’ ontvangen 25 procent korting op het inschrijfgeld, als zij zich vóór 30 november 2023 inschrijven!

Wat moet je doen?

Ja, ik wil Bio Vakantieoord steunen door deel te nemen aan de Mega Wandel Marathon van Stichting Het Gehandicapte Kind.

  • Meld je aan via deze link Team Bio Vakantieoord (megawandelmarathon.nl) en wordt lid van Team Bio Vakantieoord.
  • Binnen een team hoef je niet verplicht samen te lopen, dezelfde afstand te doen of zelfde tijd te starten, maar loop je wel allemaal voor het Bio Vakantieoord.
  • Bij de laatste stap van de inschrijving (‘Controleer de gegevens’), klik je bij ‘Kortingscode ontvangen?’ op ‘Code invoeren’.
  • Vul hier de kortingscode in: BIOKORTING.
  • Rond daarna je aanmelding af en jij bent erbij op zaterdag 25 mei 2024.

 Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving in je mailbox.

Kortingscode

  • De kortingscode van 25% op de inschrijving, is geldig t/m 30 november 2023.
  • De code is geldig voor inschrijving van volwassenen (vanaf 18) en kinderen (t/m 17 jaar).
  • Een volwassenen betaalt met deze korting 22,50 euro inschrijfgeld (i.p.v. 30 euro) en per kind 7,50 euro (i.p.v. 10 euro).

Wat is de Biothlon?

De Biothlon is hét hardloop- en wandelevenement voor het Bio Vakantieoord. Natuurlijk voor iedereen, met of zonder een beperking. We dagen je uit voor een sportieve strijd om het goede doel te steunen. Wandel of ren een afstand van 5 of 10 kilometer en haal daarmee geld op voor het Bio Vakantieoord. Dit jaar start de Biothlon vanuit je luie stoel, het park of je werk. Trommel al je collega’s en vrienden op en ga de battle aan!

Met jouw deelname maak je een fijne vakantie mogelijk voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Een vakantie op een plek met álle noodzakelijke hulpmiddelen en aanpassingen. Een vakantie in een bosrijke omgeving waar leuke activiteiten worden aangeboden voor onvergetelijke belevenissen. 

Doe mee aan de Biothlon Battle en steun het Bio Vakantieoord!

Eindklassement Biothlon Battle 2021:

10 km dames
10 km heren
5 km dames
5 km heren

De Biothlon is hét jaarlijkse wandel- en hardloopevemenent voor het Bio Vakantieoord. Echt iedereen kan meedoen aan de Biothlon: jong, oud, met of zonder beperking. Dit jaar was er een unieke editie die startte vanuit huis of kantoor. De deelnemers legden tussen 21 mei en 3 juni een afstand af van 5 of 10 KM. Daarnaast haalden zij zoveel mogelijk donaties op het Bio Vakantieoord. In totaal deden er 479 deelnemers mee en is er € 38.048,- opgehaald. Samen bieden we gezinnen met een gehandicapt kind een fijne gezinsvakantie.

Bekijk de Biothlon van 2019


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09