Biothlon

Biothlon Sponsorloop

Mede mogelijk gemaakt door jou!

Biothlon

De Biothlon 2022 werd op zaterdag 11 juni gehouden.

We kijken ernaar uit om alle deelnemers aan de Biothlon volgend jaar te verwelkomen bij het Bio Vakantieoord. We hebben een prachtige run voor je in petto door de Arnhemse bossen.

Wat is de Biothlon?

De Biothlon is hét hardloop- en wandelevenement voor het Bio Vakantieoord. Natuurlijk voor iedereen, met of zonder een beperking. We dagen je uit voor een sportieve strijd om het goede doel te steunen. Wandel of ren een afstand van 5 of 10 kilometer en haal daarmee geld op voor het Bio Vakantieoord. Dit jaar start de Biothlon vanuit je luie stoel, het park of je werk. Trommel al je collega’s en vrienden op en ga de battle aan!

Met jouw deelname maak je een fijne vakantie mogelijk voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Een vakantie op een plek met álle noodzakelijke hulpmiddelen en aanpassingen. Een vakantie in een bosrijke omgeving waar leuke activiteiten worden aangeboden voor onvergetelijke belevenissen. 

Doe mee aan de Biothlon Battle en steun het Bio Vakantieoord!

Eindklassement Biothlon Battle 2021:

10 km dames
10 km heren
5 km dames
5 km heren

De Biothlon is hét jaarlijkse wandel- en hardloopevemenent voor het Bio Vakantieoord. Echt iedereen kan meedoen aan de Biothlon: jong, oud, met of zonder beperking. Dit jaar was er een unieke editie die startte vanuit huis of kantoor. De deelnemers legden tussen 21 mei en 3 juni een afstand af van 5 of 10 KM. Daarnaast haalden zij zoveel mogelijk donaties op het Bio Vakantieoord. In totaal deden er 479 deelnemers mee en is er € 38.048,- opgehaald. Samen bieden we gezinnen met een gehandicapt kind een fijne gezinsvakantie.

Bekijk de Biothlon van 2019


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09