Ferienbungalows

Vakantiebungalows

Aangepaste vakantiebungalows

Het Bio Vakantieoord beschikt over 17 ruime en volledig aangepaste vakantiebungalows. Alle bungalows zijn geschikt voor gezinnen en groepen met kinderen met een (complexe) handicap.


Over de bungalows

Nemo

14 persoonsbungalow

Sleeping Beauty

luxe 9 persoonsbungalow

Speedy Gonzales

14 persoonsbungalow

8 persoons

8 persoonsbungalows

6 persoons

6 persoonsbungalows

Wall-E

8 persoonsbungalow

Eve

6 persoonsbungalow

gezinsbungalows

4 persoonsbungalows

17 aangepaste vakantiebungalows

Het Bio Vakantieoord heeft 17 ruime en volledig aangepaste vakantiebungalows. Alle huizen zijn geschikt voor gezinnen en groepen met kinderen met een (complexe) handicap. 

Nemo en Speedy Gonzales zijn groepsaccomodaties en hebben een zeer ruime woonkamer met eigen snoezelmogelijkheden. Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor groepen en grote families tot 14 personen. Op het park staan drie 8 persoonsbungalows met een extra ruime woonkamer/keuken. Deze drie bungalows zijn uit te breiden naar 14 personen door ze te schakelen met de aangrenzende bungalows voor 6 personen. u beschikt dan over twee keukens en woonkamers. In deze 6 bungalows hebben alle slaapkamers een directe toegang tot het ruime sanitair.
Sleeping Beauty is een extra ruime bungalow voor 9 personen met in de woonkamer een interactieve snoezelwand.
Wall-E is een zeer gezellige, ruime familiebungalow voor 8 á 9 personen.

Eve is een sfeervolle 5 persoons vakantiebungalow voor gezinnen en kleine groepen.
Daarnaast zijn er nog zes gezinsbungalows voor 4 á 5 personen. Idefix en Asterix zijn te schakelen tot één ruimte voor 8 personen, je beschikt dan over twee woonkeukens.

In iedere bungalow is gratis WiFi. 

Het gehele terrein is ooit gebouwd als kinderrevalidatiecentrum. Hierdoor is het hele vakantiepark zeer ruim van opzet en zijn alle ruimtes van oorsprong berekend op kinderen met een handicap. Maar niet alleen de bungalows, ook alle faciliteiten zijn aangepast.

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09