Wat we doen

Wat we doen

Bio Vakantieoord

Samen op vakantie. Dat kan bij Bio.

Het Bio Vakantieoord is hét vakantiepark waar alle kinderen veilig met elkaar kunnen spelen en lol maken. Een plek waar ouders elkaar ontmoeten, lief en leed delen, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap. Voor veel gezinnen is het Bio Vakantieoord de enige plek waar ze met elkaar op vakantie kunnen zijn. Maar om deze mogelijkheid betaalbaar te houden, is jouw hulp hard nodig!
Kom op vakantie...

Bio Manege

Wij geloven in paardenkracht

Op de Bio Manege bij het Bio Vakantieoord in Arnhem bieden wij kinderen en volwassenen met een handicap de mogelijkheid om paard te rijden. Dankzij de speciaal opgeleide instructeurs en de vele hulpmiddelen is het op de Bio Manege ook voor ernstig gehandicapten mogelijk de ontspannende en therapeutische werking van het paardrijden te ervaren. Op een speelse wijze worden tal van aspecten van lichamelijk, verstandelijk of sociaal functioneren bij de ruiters bevorderd en wordt de eigenwaarde sterk verbeterd. Je kunt bij ons ook terecht voor paardencoaching en men- of huifkarritten.
Naar de website van onze manege...

Bio Esportteam

Samen gamen

Gamen is ontzettend populair en met de juiste hulpmiddelen kunnen echt alle kinderen meedoen. Op het scherm is een handicap niet aanwezig. Op deze manier gaat de online wereld voor iedereen open.

Bio Gala

Prestigieus benefietgala

Stan Huygens: "Een kroonjuweel in het overvolle gala-land." 

Bij ons benefietgala wordt u getrakteerd op een geweldig diner en spectaculair entertainment in een betoverende sfeer! Een loterij met prachtige prijzen en een veiling met bijzondere kavels zal niet ontbreken. De opbrengst ervan is direct bestemd voor Stichting Bio.
lees meer...

Bio Symposia

Bijdragen aan de wetenschap

De Stichting Bio Kinderrevalidatie had sinds de jaren '60 een eigen onderzoekstak. Met de omschakeling van revalidatiecentrum naar vakantiepark kwam hier in de jaren '90 een einde aan. Alhoewel er geen onderzoek meer plaatsvindt op eigen terrein, staat Bio Vakantieoord nog altijd enthousiast tegenover onderzoek naar en de ontwikkeling van revalidatiemethoden en technieken. Het Bio Vakantieoord draagt hieraan bij door symposia te faciliteren en door samenwerkingen aan te gaan met derden die zich hierop toespitsen.
Lees meer...


Help met geld

steun ons met een bijdrage

Help mee

en steun ons met je tijd

Help als team

kijk wat jullie kunnen doen
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09