Animatieteam

Doe mee met het animatieteam!

Uitdagend activiteitenprogramma in de schoolvakanties

Samen muziek maken bij een kampvuur? Een spannende Bingo spelen met alle vakantiegangers? Swingen in de gymzaal? Met nieuwe vrienden een film kijken in de bioscoop? Of een schildercursus in het bos? Dat kan bij Bio. Iedere schoolvakantie organiseert ons enthousiaste animatieteam een uitdagend activiteitenprogramma voor álle kinderen. Oók voor broertjes en zusjes. Achterliggende gedachte van het animatieteam is om gezelligheid, verbinding en een echt vakantiegevoel te creëren.

Ook aan de ouders wordt gedacht. Het fijne aan het Bio Vakantieoord is dat kinderen veilig, redelijk zelfstandig of onder begeleiding van het animatieteam mee kunnen doen aan een activiteit. Ouders kunnen even ontspannen, een boek lezen of samen genieten van de zon op het terras.

Voor ons animatieteam - dat bestaat uit vrijwilligers en stagairs - staat voorop dat ieder kind kan meedoen aan een activiteit. Ieder op zijn manier.

Het programma heeft altijd een thema en wordt gevarieerd uitgebouwd met activiteiten in sport en spel, knutselen, theater of muziek maken, disco, spelletjes en natuurlijk ook een film kijken in onze eigen bioscoop! Daarnaast zijn er ook belevenissen voor het hele gezin. Zo organiseren we een quizavond, een gezamenlijke BBQ of een kampvuur. Heerlijke momenten ook voor ouders om nieuwe kennissen op te doen en er samen een gezellige avond van te maken.

Samen leuke dingen ondernemen. Dat kan bij Bio.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09