vragen over de incasso?

Help mee

Een compleet aangepaste vakantie is onbetaalbaar. Dankzij jouw hulp kunnen gehandicapte kinderen toch met hun gezin op vakantie. Kom vandaag nog in actie!

Dubbele incasso's in september?

Door een technisch probleem is de maandelijkse incasso van juli en augustus helaas niet gelukt. Daarom willen we in de maand september de incasso’s opnieuw uitvoeren.

Dit betekent voor u dat u als donateur wellicht een paar keer achter elkaar een afschrijving van het Bio Vakantieoord of de Bio Manege op uw bankrekening zult tegenkomen. Het gaat dan dus om uw toezegging tot incasso voor de maanden juli, augustus en september 2022.

Excuses voor het ongemak!

Wij bieden u onze oprechte excuses aan voor dit ongemak en begrijpen dat dit niet fijn is, ook gezien de huidige omstandigheden waar we allen mee te maken hebben.

Uw donatie betekent heel veel voor ons!

Met uw periodieke donatie kunnen wij het mogelijk maken om honderden gezinnen met een kind en/of (jong)volwassene met een handicap te laten genieten van een droomvakantie bij het Bio Vakantieoord. In 2021 waren 1900 gezinnen bij ons op vakantie.
Ook konden vele ruiters met een handicap genieten van een bijzondere paardenervaring bij de Bio Manege, mede dankzij uw steun.
In één woord geweldig!

Wij helpen u graag verder

Heeft u nog steeds een vraag, of een andere vraag over uw donateursschap? Mail naar: fondswerving@biovakantieoord.nl


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09