Happy Esports

Happy esports met rllmuk MNRC

Elke maandagavond racen we met een groep Britten en Nederlanders online in de PlayStation-game Gran Turismo Sport - in de rllmukforum.com Monday Night Race Club. Onze groep bestaat uit allerlei raceliefhebbers en -kenners, zoals Formule 1-journalist Jonathan Noble (Motorsport.com), presentator/acteur Bjorn Remmerswaal, autosport- en videogame-expert Joe van Burik (BNR Nieuwsradio), fotograaf Pim Geerts en autosportkenner Louis Dekker. Video’s van onze races kun je hier bekijken. We praten altijd over onze racestuurtjes, wat er in de autosport gebeurt en in onze levens. En we zijn allemaal dankbaar voor het plezier en de vriendschap die deze game ons oplevert.

Steun het eerste Nederlandse esports team voor kinderen met een handicap

Al meer dan 90 jaar lang draagt het Bio Vakantieoord zorg voor het kind dat met beperkingen door het leven gaat, door het kind, zijn ouders, broertjes en zusjes te laten ontspannen. Afgelopen november werd hier het eerste Nederlandse esports-team voor kinderen met een handicap gelanceerd. Ze gaan binnenkort een aangepaste gameruimte inrichten met adaptive controllers van Microsoft en Logitech, zodat kinderen met een handicap ook lekker kunnen gamen. Kinderen met een handicap kunnen zich inschrijven via de officiële website van het Bio Vakantieoord.

Joost, Milan en Ilya lachend

Doneer, ontwerp en race!

Vanaf 13 december 2021 loopt de rllmuk MNRC Kerst-kleurstelling als liefdadigheidscompetitie. Iedereen is welkom op één van twee auto’s in Gran Turismo Sport (de VW Beetle Gr. 3 of de Porsche 911 Gr. 3) aan te kleden in kerstkleuren. Op maandag 20 december om 21.00 uur Nederlandse tijd racen we online met deze auto’s in de game Gran Turismo Sport.Hiermee steunen we het Bio Vakantieoord met de aanschaf van de adaptieve materialen. Alle deelnemers, evenals hun vrienden, familie en andere bekenden, zijn van harte welkom om naar keuze te doneren aan dit goede doel, bij wijze van ‘inschrijfgeld’ of mooie steun.

Wil je met ons meeracen? Voeg dan Joe_McSpeed toe aan je PlayStation Network-vriendenlijst en stuur hem een bericht!

7494653958656394272_23


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09