Werken bij Bio


Coördinator animatie en events 36-40 pw

Het Bio Vakantieoord, is hét vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind. We zijn in 1927 opgericht door de Nederlandse Bioscoopbond. Hieraan danken we onze naam. De letters BIO representeren tevens waar we voor staan: Beleef. Inspireer. Onbeperkt.

Het Bio Vakantieoord is een bijzondere plek op de Veluwe in Arnhem, waar gezinnen met een gehandicapt kind kunnen genieten met elkaar, omdat wij geloven dat iedereen recht heeft op een heerlijke vakantie. Een vakantie bij het Bio Vakantieoord staat voor een unieke totaalbeleving. Op dit moment beschikken we over 21 vakantiebungalows en zes rolstoeltoegankelijke glampingtenten. Jaarlijks ontvangen we ruim 2.200 gezinnen met hun kinderen, allen met één of meerdere beperkingen.

Bij het Bio Vakantieoord zijn alle noodzakelijke hulpmiddelen standaard aanwezig en beschikken we over een unieke combinatie van aangepaste faciliteiten. Zo zijn er vele spel- en speelfaciliteiten aanwezig waar iedereen gebruik van kan maken en hebben we een toegespitst activiteitenprogramma.

Het Bio Vakantieoord is per direct op zoek naar een: coördinator animatie en events voor 36-40 uur per week

Als coördinator animatie en events  ben je verantwoordelijk voor het organiseren en (eventueel gezamenlijk met vrijwilligers) uitvoeren van passende activiteiten voor de verschillende doelgroepen in alle maanden van het jaar. Je maakt een jaarplan voor de animatie en alle evenementen op het vakantiepark. Je zorgt voor animatieweken met hulp van animatieteams op alle passende momenten in het jaar. Je houdt je bezig met de werving van de vrijwilligers voor de animatieteams en draagt zorg voor een trainingsplan. Je bent verantwoordelijk voor de juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting van vrijwilligers en stagiaires bij activiteiten. Je bereidt de logistieke uitvoering van de (vrijwilligers)activiteiten voor en instrueert de animatieteams. Je coördineert klusdagen en ondersteunt/faciliteert collega’s bij de uitvoering van deze klusdagen. Je signaleert zelf proactief knelpunten in de uitvoering en zorgt dat deze worden opgelost. Je onderhoudt het netwerk met vrijwilligers en stagiaires op het gebied van de activiteiten. Je zorgt dat je op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied, de organisatie en binnen de regio en onderneemt de benodigde acties.

Wat breng je mee?

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Kennis van activiteiten- en evenementenorganisatie
  • Bij voorkeur kennis van en ervaring met het organiseren van vrijwilligersactiviteiten
  • Kennis van of affiniteit met de verschillenden doelgroepen van de organisatie op basis waarvan activiteiten kunnen worden uitgewerkt
  • Communicatief sterk
  • Creatief en sportief
  • Zelfstandig en proactief
  • Enthousiast en gastvrij

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en uitdagende functie voor 36-40 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je kennis en ervaring, tussen de € 2.600,- en € 2.800,- bij een volledig dienstverband van 40 uur. Je werkt met een klein hecht team van collega’s op een prachtige werkplek midden in de natuur.

Interesse? 

Heb je interesse in deze functie én sluit je achtergrond aan bij het profiel, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Stuur je CV met motivatie naar liz@biovakantieoord.nl

Heb je vragen, neem gerust contact op met Liz Mook via 06-10982610

« Terug

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09