Werken bij Bio


Secretaresse 20 uur pw

Het Bio Vakantieoord, is hét vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind. We zijn in 1927 opgericht door de Nederlandse Bioscoopbond. Hieraan danken we onze naam. De letters BIO representeren tevens waar we voor staan: Beleef. Inspireer. Onbeperkt.

Het Bio Vakantieoord is een bijzondere plek op de Veluwe in Arnhem, waar gezinnen met een gehandicapt kind kunnen genieten met elkaar, omdat wij geloven dat iedereen recht heeft op een heerlijke vakantie. Een vakantie bij het Bio Vakantieoord staat voor een unieke totaalbeleving. Op dit moment beschikken we over 21 vakantiebungalows en zes rolstoeltoegankelijke glampingtenten. Jaarlijks ontvangen we ruim 2.200 gezinnen met hun kinderen, allen met één of meerdere beperkingen.

Bij het Bio Vakantieoord zijn alle noodzakelijke hulpmiddelen standaard aanwezig en beschikken we over een unieke combinatie van aangepaste faciliteiten. Zo zijn er vele spel- en speelfaciliteiten aanwezig waar iedereen gebruik van kan maken en hebben we een toegespitst activiteitenprogramma.

Het Bio Vakantieoord is per direct op zoek naar een: secretatesse voor 20 uur per week (bij voorkeur over vijf dagen verdeeld)

Als secretaresse bied je secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning aan de directeur en waar nodig aan het bestuur en de organisatie.

Je coördineert, maakt en agendeert afspraken voor de directeur. Je beheert de agenda, attendeert op gemaakte afspraken en geeft prioriteiten aan. Je biedt organisatorische ondersteuning door verschillende overlegvormen en bijeenkomsten te organiseren, hiervoor de benodigde faciliteiten/ voorzieningen te regelen en verslaglegging te verzorgen. Je draagt zorg voor de communicatie met interne en externe contacten voor de directeur en het bestuur. Je neemt inkomende telefoongesprekken aan voor de directeur en handelt deze gesprekken zoveel mogelijk zelfstandig af. Je stelt correspondentie en andere stukken van inhoudelijke aard op en controleert hierbij op stijl-, taal- en spelfouten. Je notuleert bij overleggen en bijeenkomsten, maakt verslagen en/of samenvattingen en neemt benodigde acties om de voortgang van de gemaakte afspraken te realiseren. Je bereidt vertrouwelijke (beleid)notities. Je verricht (vertrouwelijke) archiefwerkzaamheden, houdt dossiers van de directeur op orde en bewaakt deze. Je ondersteunt de organisatie bij werkprocessen ten behoeve van evenementen.

Wat breng je mee?

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Sterk in het onderhouden van contacten op verschillende niveaus
  • Dienstverlenende en resultaatgerichte instelling
  • Kennis van en vaardig in het gebruik softwarepakketten zoals Word, Excel, VIPS, Outlook, CRM, Exact
  • Representatief, stressbestendig en collegiaal
  • Kunnen overzien van prioriteiten bij ad-hoc gebeurtenissen en dagelijkse werkzaamheden
  • Kunnen anticiperen op plotselinge situaties, werkzaamheden en (extra) taken

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en uitdagende functie voor 20 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je kennis en ervaring, tussen de €3.200,- en €3.800,- bij een volledig dienstverband van 40 uur. Je werkt met een klein hecht team van collega’s op een prachtige werkplek midden in de natuur.

Interesse? 

Heb je interesse in deze functie én sluit je achtergrond aan bij het profiel, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Stuur je CV met motivatie naar liz@biovakantieoord.nl

Heb je vragen, neem gerust contact op met Liz Mook, via 06-10982610

« Terug

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09