Vakantie


Een vakantie voor het hele gezin

Een onbezorgde vakantie voor alle vaders, moeders, broers, zussen en naasten van een kind met een (complexe) handicap of chronische ziekte?

Het is mogelijk bij het Bio Vakantieoord.

Niet alleen zijn alle reguliere aanpassingen standaard aanwezig, ook alle faciliteiten zijn berekend op het kind met een handicap. Natuurlijk is er ook gedacht aan de broertjes en de zusjes. Het vakantiepark bevind zich op een 15 hectare groot omheind landgoed zodat alle kinderen veilig hun gang kunnen gaan op de vele speeltoestellen of in het bos op het landgoed.

"En als de kinderen zich zo lekker kunnen vermaken komt voor ons ouders ook een moment van rust en ontspanning. Je voelt je bij Bio ook niet "bekeken" als je een kind met beperking hebt. We komen steeds graag weer terug en Bio voelt dan ook voor ons als een soort thuiskomen."

Neem ook een kijkje bij de manege of waag een ritje op een paard tijdens uw vakantie. Ook onze manege is geheel berekend op kinderen en volwassenen met een beperking en alle instructeurs zijn hier speciaal voor opgeleid. Een veilig gevoel. Is een echt paard te hoog gegrepen, geen probleem in het MeetingPoint staat een bewegingssimulator waarop je kan paardrijden, of een ritje op een Harley...?

Beleef de vakantie van uw dromen en vind nieuwe energie in het Bio Vakantieoord!

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09