Schenken aan bio vakantieoord met belastingvoordeel

Schenken en de belasting

Je gift is fiscaal aftrekbaar!

Een gift verspreid over een periode van 5 jaar, in gelijke delen, biedt optimaal fiscaal voordeel.

Wat is jouw voordeel?

Stel dat je € 15,- per maand doneert. Dat is € 180,- per jaar. Als je deze schenking vastgelegd voor een periode van minimaal 5 jaar, kost deze je, onder de huidige Geefwet en bij een inkomstenbelastingtarief van 52%, netto € 86,40 per jaar.

Hoe werkt het? Je schenkt Stichting Bio Kinderrevalidatie jaarlijks een bedrag voor een periode van minimaal 5 jaar. Natuurlijk mag deze periode ook langer zijn, bijvoorbeeld 10 jaar. Je gift wordt in een schenkingsovereenkomst formeel vastgelegd. Deze overeenkomst is voor de Belastingdienst voldoende om jouw schenkingen volledig aftrekbaar te maken.

Wil je meteen een schenkingsovereenkomst ontvangen?
Vul het formulier op deze pagina in en wij sturen het direct op.

ANBI

Stichting Bio is een ANBI. Dit betekent dat wij belastingvrij schenkingen kunnen ontvangen: jouw bijdrage komt volledig ten goede aan het Bio Vakantieoord.

Word Vrind van Bio

Wil je meer geven en gun je deze gezinnen in de toekomst ook een onbeperkte vakantie? Word dan Vrind van Bio. Wij zoeken 100 donateurs die 5 jaar lang jaarlijks € 1.000 schenken aan het Bio Vakantieoord. Dankzij het belastingvoordeel betaal je slechts € 480 per jaar. Meer info: Vrind van Bio

frans-14-12-2016-096Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frans Wientjes, directeur/fondsenwerver van Stichting Bio Kinderrevalidatie:

Hij is telefonisch bereikbaar
op 06 - 13 19 58 94
of mail naar fondsenwerving@stichtingbio.nl

Meer informatie kun je ook vinden op www.schenkservice.nl of www.belastingdienst.nl


Help als team

kijk wat jullie kunnen doen

Grote giften

overweeg je een een bijzondere gift of grote donatie

Word Vrind

Maak deel uit van onze club van 100!

Doneer aan Bio Vakantieoord

Een weekje erop uitgaan is voor gezinnen met een complex gehandicapt kind niet vanzelfsprekend. Als geen ander weet Bio hoe hun leven eruitziet. Bio begrijpt met welke zorgen ouders kampen.

De beperkingen van hun kind staan centraal in hun leven. Altijd, 24/7, is er die praktische, medische en emotionele zorg. Je kunt het je voorstellen: dit legt een grote druk op het gezin. Ook financieel. Het Bio Vakantieoord biedt uitkomst voor deze gezinnen.

Alle voorzieningen, hulpmiddelen en toegespitste activiteiten hebben wij in huis voor een fijne vakantie, een vakantie samen. 

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09