Molecaten

Samen kunnen we meer

Voor hen is vakantie niet vanzelfsprekend

Molecaten steunt het Bio Vakantieoord

Molecaten-logo-2021-RGB

Vakantie betekent tijd voor ontspanning en tijd voor elkaar. Bij Molecaten vindt (bijna) iedereen wel een vakantie die bij zijn/haar wensen past. We zijn ons er echter van bewust dat gezinnen met een (complex) gehandicapt kind niet de juiste accommodaties bij ons vinden.

Gelukkig is er één vakantiepark in Nederland die hierin fantastisch voorziet: het Bio Vakantieoord!

In dit vakantiepark bij Arnhem met 17 ruime en volledig aangepaste bungalows beleven kinderen met een handicap, de broertjes en zusjes maar natuurlijk ook de ouders een heerlijke vakantie.

Om deze vakantiemogelijkheid betaalbaar te houden is hulp hard nodig.

Gun, net als Molecaten, deze gezinnen een fijne vakantie!

Ontspannen en opladen.

Op vakantie gaan, is onbezorgd plezier maken. Zwemmen, spelen, ontspannen en opladen.
Voor gezinnen met een ernstig gehandicapt kind is zo’n vakantie niet vanzelfsprekend. 

Simpelweg omdat de nodige aanpassingen in de meeste vakantiewoningen ontbreken.

Het Bio Vakantieoord geeft gezinnen de kans om een betaalbare vakantie te vieren in extra ruime, aangepaste vakantiebungalows met veel aanvullende voorzieningen. Er is voor het hele gezin iets te doen en de handicap zit even niet in de weg.

Op het vakantiepark is een extra warm zwembad met verstelbare bodem en hydraulische lift. Er is een manege waar iedereen kan paardrijden onder deskundige begeleiding. Je kunt een huifkartocht maken door de schitterende omgeving. De elektrische rolstoel kan via een speciale constructie naar binnen gereden worden. Ook zijn er indooractiviteiten voor het hele gezin. In de centrale ontmoetingsruimte kun je ook als rolstoeler levensechte bewegingen ervaren, zoals een tocht op een Harley, snowboarden, jetskiën en nog veel meer. In de Muziekkelder bevind zich een vloer die letterlijk tot leven komt door de projectie van een aantrekkelijk spel of effect. Interactieve spellen waar iedereen aan mee kan doen.

Alle kinderen kunnen in het Bio Vakantieoord genieten en veilig spelen. Ouders ontmoeten elkaar en delen lief en leed. Vriendschappen ontstaan en iedereen telt mee, zonder uitzondering.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09